mandag 13. februar 2012

Hå og Orre Søndag 12. februar 2012

Lørdag var det snøsmelting og is. Når ryggen i tillegg ikke var helt på plass etter kink forrige søndag - snømåking er noe dritt... så valgte jeg å ta et par timer på Orstad.  En time på sykkel og litt styrketrening.

Søndag var værmeldingen bra. Det skulle bli sol og + grader. Det stemte, bort sett fra at + gradene kom sent og sola bare så vidt kom gjennom tidlig på morgenen.

Vi kjørte først til Hå. Det var godt med is i stien og det var mye is i bakkene. Selv veien før Obrestad var dekket av is. Vi fant fort ut at dette var det ikke mye vits i. Gikk en runde rundt fyret og så på gamle tyske stillinger, og tok veien tilbake til bilen.

Vi kjørte til Orre. Der var det fullt av bil. For å komme litt vekk fra alle folkene gikk vi på innsiden mot Reve. Vi snudde nesten i enden av Revestranden. Det ble en virkelig fin tur tilbake til friluftshuset. Sol og vinden i ryggen.  Jeg tok av vindfleecen det siste stykket. De fleste som kom i mot var oppknappet til haken.

Det var fortsatt is og snø i stien mellom stranden og bilen, men de begynte å tine. Det var ennå mer bil da vi kom tilbake etter vel en time, og litt kaos. En kort men fin tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar