mandag 9. januar 2012

Lifjell Lørdag 7. januar 2012 Søndag 8. januar 2012

Det var meldt bra vær for helgen. Lørdag var godt over null, lite vind og lite nedbør.
Som i høst og utover, så var det sorpet og sleip, men det gikk uansett fortere enn på glattå.

Det var ingen biler på Dale, og ikke et spor utover sjøen. Det var spor oppover bakken, men jeg så ikke folk før helt øverst.
Det viste seg å være kjentfolk (fra Maukstadmoen i 68...). Vi passerte hverandre forrige lørdag. Kommentaren var at det gikk adskillig raskere denne dagen.

Det var egenlig godt vær, med litt sol og lite vind, men det kom selvsagt en bøye akkurat på toppen. Det var jakke på fra stidelet i bakken og ned.


Søndag gikk vi samme turen. Værmeldingen var i grunnen bedre, men sola kom ikke som lovet. Lite vind og ca 5 grader. Startet i blusen, og tok ikke på jakken i det hele tatt. Øystein hadde skjorte på hele turen.

Det var tungt å komme igang, men etterhvert gled det bra, og turen ble i grunnen gjennomført i "godt" tempo, på tross av sorpe og sleipt. Vi var nede i god tid før 14:00.

Vi så en hel del spor utover langs sjøen, og tok nesten igjen en hel gjeng ved bekken helt ute i Bymarka. De tok stien og vi tok opp skogen. Det var folk på toppen, og vi møtte en del. De var et par som tok ned Revesdal i det vi startet på "den fordømte bakken". De kom til bilen da vi kjørte.
Så tidlig i januar er det ikke ofte med så bra forhold. selv om det fortsatt regner og marka er bløt, så har stareten på 2012 vært bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar