tirsdag 3. juli 2012

Makarska sommerferie 2012

Dette er en turlogg, og bør ikke ha noe med sommerferie å gjøre, men når det blir en skikkelig tur i ferien, så må den også tas med.

Bestyrerinnen og jeg reiste til syden, nærmere betemt Makarska.  Dette er en plass vi har vært på flere ganger, og det er svært hyggelig å komme ned i kjente omgivelser - i varmen.

Etter en kort flytur og litt kortere busstur, var det klar for bassengkanten rundt 13:00.  15:00 var det tid for en runde i treningsrommet.
Det ble en aktiv ferie, der vi gikk 5 km eller ca 45 minutter før vi la oss ned på stranden. Og tilbake utpå ettermiddagen.

Og dette gjorde vi hver dag hele uka, bortsett fra en morgen, hvor det var litt overskyet. Da ble det en lengre tur til Baska Voda. Turen er antakelig nær en mil, og vi brukte 1 1/2 time bort og nesten det samme tilbake. Men på tilbakeveien stoppet vi på den vanlige plassen for soling og bading.

Det ble en skikkelig fin tur langs sjøkanten. Selv om det var en del folk ute, så var det likevel partier der vi kunne vandre alene.
En stopp for drikke og besøk på det lille kontoret, er også del av programmet. Men det er ikke like lett å få bestilt det jeg ønsker, når de bare snakker serbokroatisk.

Den kvelden gikk vi som vanlig en tur ned mot havna i Makarska. Vi fant en benk å sitte på, og det var behagelig å bare sitte rolig i kveldslyset.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar