tirsdag 31. juli 2012

Børsteinen 10.07.2012

Det ble en kjapp tur til Børsteinen tirsdagen. Det var egentlig meningen at jeg skulle være med Egil til Nilsebu for å ordne noen småting. Vi skulle innom Børsteinen, som holder på å bli pusset opp, for å oppjustere safen. Att det ikke ble noen overnatting på Nilsebu, er en annen historie. Det ble mye kjøring for en svært kort tur, men likevel kjekt å se hytta. Og samtidig treffe igjen Lars Magne. Han har hatt ansvaret for mange av Stavanger Turistforenings byggeprosjekter opp gjennom årene, og jeg har truffet ham en del ganger. En hyggelig kar, som alltid er i godt humør, og også er en ener når det gjelder byggeprosjekter høyt til fjells.

Det er ikke lange turen inn. Det var full aktivitet på hytta, men også en del folk. Både dagsturister og noen som lå på hytta.

Ombyggingen så ut til å gi hytta et skikkelig løft.
Når det i tillegg blir ny bru på det eneste stedet som kan oppfattes som "vanskelig", blir hytta vel egnet for selv de minste.

Det ble fort klart at det ikke var mye vi kunne utrette på hytta. Vi pakket derfor saken og kom oss av gårde.
Samtidig fikk jeg gjort opp for en gammel historie om noen egg på Taumevatn, ved å overlate noe ferskt brød og greier til tømmerfolka.

Vel tilbake ved bilen, satte vi kursen mot Lysebotn. Egil fikk ordnet opp i noen småting. Vi fikk også orden på noen detaljer rundt bommen opp mot Nilsebu.

Det ble likevel sent før alt var ordnet, og vi kunne sette kursen hjem.
Vi måtte stoppe ved rasteplassen under Øygardstølen for å se på Noen stor fine bergfruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar