07 mai 2018

En hyggelig tur 1. mai.

Sammen med naboer og gode venner.

Etter 30 år, er Bynuten blitt en "langtur", og en langtur var ikke det bakfoten trengte. Så, selv om 1. mai startet med bra turvær og formen eller er på oppargående, måtte - burde - jeg ta det med ro.
'
Bestyrerinnen foreslo den vanlige turen rundt Gruda, men kunne tenke seg følge av andre.
Våre naboer i mer enn 40 år, kunne tenke seg en litt lengre tur. Vanligvis går "jentene" og Bestyrerinnen i Kleppeloen. Turen da blir omtrent en time.
Denne dagen var det anledning til å "dra med" våre naboer og gode venner på en litt lengre tur.
Siden vi alt var en god gjeng, ble også vår gamle nabo invitert med.  Vi ble altså 5 som tok runden denne dagen. Etter som kommunen har laget en skikkelig turvei et stykke, har det blitt til at vi har lagt om turen litt. Vi gikk ofte om Klepp sentrum. Nå tar vi turren opp til Grudavarden.
Og får på den måten både utsikt og en god bakke. Og bakker er det egentlig ikke for mange av på flate Jæren.

Øverst på Grudavarden er det fin utsikt. Det er mulig å se innover mot fjellene og Ryfylke. Et lite stykke lengre, åpner hele nærområde seg med hus og butikker og veier.

Kontrasten fra en side av granstrærene til den andre siden er rimelig stor.
Det er hyggelig å ha med gode venner på tur. Det er alltid noe å snakke om, og denne gangen kunne vi også vise utsikten fra toppen.

Det ble en grei tur, selv om været ikke var det beste, med litt yr enkelte ganger. Ikke den kjappeste, men så skulle det heller ikke være en "trenings"tur. Med gode naboer i selskapet var det mye kjekkere å ta det med ro.

Og  vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar